Home
 
Cursussen /rubriek/
streepjes

Leren > Cursus > Ondernemen

Ondernemingsplan

 

Marketing

Ondernemer bekijkt ondernemingsplan

Een eigen bedrijf is vaak een bewuste keuze voor het realiseren van een droom. Hoe kan een ondernemingsplan je helpen om die droom waar te maken?

 

Deze online cursus Marketing is een inleiding in het marketingdenken voor professionals zonder marketingachtergrond. Ontdek de wereld van de marketingmix, de paarse koe, marktonderzoek en het marketingplan.

Risicomanagement

 

Verkopen

risk management

Een organisatie die wat wil bereiken moet vaak risico's nemen. Met inzicht in die risico's en gerichte beheersmaatregelen kun je een gunstigere verhouding tussen risico's en opbrengsten bereiken. Verdiep je in de professionele benadering van risicomanagement.

 Verkoopster

Wat komt er allemaal kijken bij het vak van verkoper? Over welke vaardigheden moet je beschikken? Wat moet je weten? Waar moet je op letten? Wat moet je doen? Je leert het in de online cursus Verkopen.

10 geheimen van succes - Tien karaktertrekken van succesvolle mensen. Pas ze allemaal toe en je dromen worden werkelijkheid.

Leerzame websites: Ondernemen  > Onderneming starten  > Ondernemingsplan

Wist je dat...

... er een speciale opleiding is die je voorbereidt op een bestaan als zelfstandig ondernemer: de hbo-opleiding Small business en Retail management.

Lancelots: voor en door freelancerspijl

Lancelots

Lancelots biedt informatie, inspiratie en ontmoeting; voor en door freelancers. Je vindt er onder andere online trainingen 'netwerken', 'offerte maken' en 'relatiemanagement'. In het forum kun je praktische vragen stellen aan ervaren freelancers.


Bron: www.leren.nl/cursus/ondernemen/

Copyright © 1999-2024 Applinet
Alle rechten voorbehouden
Colofon