Home
 
Cursussen /rubriek/
streepjes

Leren > Cursus > Professionele vaardigheden

Professionele vaardigheden

Online cursussen om belangrijke vaardigheden op het werk beter te ontwikkelen.

Presentatie geven

 

Succesvol onderhandelen

Presentatie

Je moet een product of plan presenteren, een toespraak houden of een lezing verzorgen voor vakgenoten. De cursus "Presentatie geven" gidst je door alle onderdelen van je presentatie. Je krijgt praktische tips waarmee je onmiddellijk zelf aan de slag kunt.

 Onderhandelen

Deze cursus "Succesvol onderhandelen" leert je hoe je opkomt voor je belang zonder de relatie met je onderhandelingspartner in gevaar te brengen. We geven je praktische informatie waar je meteen je voordeel mee kunt doen.

Verkopen

 

Adviseren

Verkoopster

Wat komt er allemaal kijken bij het vak van verkoper? Over welke vaardigheden moet je beschikken? Wat moet je weten? Waar moet je op letten? Wat moet je doen? Je leert het in de online cursus Verkopen.

 Geadviseerde

Hoe zorg je er als adviseur voor dat je advies ook werkelijk wat uithaalt? Daarover gaat deze online cursus adviseren. We gaan ervan uit dat je je vak beheerst. De kunst is om ervoor te zorgen dat die prima adviezen van jou ook prima resultaten opleveren.

Gesprekstechnieken

 

Zakelijk telefoneren

Gesprekstechnieken

Bepaalde gesprekken pak je professioneel aan. Zoals een functioneringsgesprek, slecht-nieuws gesprek, of een interview met een sollicitant. Daarvoor kun je verschillende gesprekstechnieken gebruiken, zoals SPIN, LSD en de zes A's.

 

Een prettig en professioneel telefoongesprek is een visitekaartje van de organisatie waarvoor je werkt. In deze cursus leer je hoe je op professionele en efficiƫnte wijze een zakelijk telefoongesprek voert.

Communicatieplan maken

 

Zakelijk schrijven

In deze cursus krijg je een uitgebreide checklist waarmee je een communicatieplan kunt maken. Daarbij hanteren we als uitgangspunt dat een goed plan zich in twee minuten moet laten verkopen.

 Zakenman schrijft zakelijke tekst

Het schrijven van een zakelijke tekst gaat niet iedereen gemakkelijk af. In deze cursus helpen we je op weg. Je leert hoe je de schrijfopdracht verheldert, hoe je de tekst structureert en hoe je aantrekkelijk en duidelijk schrijft. Tenslotte leer je hoe je de tekst aan je opdrachtgever 'verkoopt'.

Vergaderen

 

Werkconferentie: werkvormen voor teamwork

Vergadering

Een vergadering is een gestructureerd overleg met een specifiek doel. Hoe verloopt een vergadering? Wat worden voorzitter, notulist en deelnemer geacht te doen. Dat leer je in deze online cursus vergaderen.

 Team in werkconferentie

Deze cursus is bedoeld voor mensen die een werkconferentie moeten bedenken, organiseren of verzorgen en daar nog niet veel ervaring mee hebben. Je leert hoe je het meeste rendementhaalt uit bijeenkomsten.

Problemen met je leidinggevende de baas worden

 

Teamrollen van Belbin

Problemen met je leidinggevende de baas worden

Deze cursus helpt je om je manager beter te begrijpen. Je krijgt tips voor de aanpak van veel voorkomende problemen in de samenwerking met je baas op het werk. Zo kun jij voortaan problemen met je leidinggevende de baas worden.

 

In teams vervul je vaak telkens dezelfde rol. Je leest in deze cursus welke rollen dat zijn volgens het model van Belbin en wat de sterke en minder sterke punten zijn. Daarmee kun je nagaan hoe je jezelf of je medewerkers verder kunt ontwikkelen.

Andere cursussen


Bron: www.leren.nl/cursus/professionele-vaardigheden/

Copyright © 1999-2024 Applinet
Alle rechten voorbehouden
Colofon