Home
 
Cursussen /rubriek/
streepjes

Leren > Cursus > Solliciteren > Sollicitatiebrief > Voorbeeld: voorlichter

Voorbeeld sollicitatiebrief: voorlichter

Sollicitatiebrief

H.J. van Bruggen
Viaductweg 30
8000 KM Rotterdam

Stichting Schoon Milieu
L.K. de Vries
Postbus 1830
8000 DR Rotterdam

Betreft: vacature voorlichter Stichting Schoon Milieu (nr.12345)

Rotterdam, 24 juni 2003

Geachte heer De Vries,

Uw advertentie in de Telegraaf van 22 juni jongstleden is voor mij aanleiding te solliciteren naar de functie van voorlichter bij de Stichting Schoon Milieu.

In mijn huidige functie als voorlichter van D66 heb ik bewezen een boodschap goed over te kunnen brengen aan een groot publiek, zonder de politieke gevoeligheden daarbij uit het oog te verliezen. Het project ABC is daar een mooi voorbeeld van. De complexiteit van het project was groot. Daarnaast had ik te maken met politieke druk en maatschappelijke onrust. Ik ben van mening dat mijn aanpak - overleggen met alle partijen en eerlijke communicatie - mede heeft bijgedragen aan de succesvolle afloop van het project.

De doelstelling van uw organisatie spreekt mij bijzonder aan. Vooral de combinatie van projectmatig werken en een bijdrage leveren aan een schoner milieu lijkt mij mooi. Zelf ben ik sinds tien jaar actief lid van Greenpeace. Deze vacature lijkt mij een uitgelezen kans om mijn professionele kwaliteiten in te zetten voor iets wat werkelijk telt. Ik denk dat ik met mijn ervaring als voorlichter een goede bijdrage kan leveren aan de doelstellingen van uw organisatie.

Voor een compleet overzicht van mijn opleiding en ervaring verwijs ik u naar bijgevoegd curriculum vitae. Graag zou ik de gelegenheid krijgen om mijn sollicitatie nader met u te bespreken.

Hoogachtend,

H.J. van Bruggen

Bijlage: curriculum vitae


Bron: www.leren.nl/cursus/solliciteren/sollicitatiebrief/voorlichter.html

Copyright © 1999-2024 Applinet
Alle rechten voorbehouden
Colofon