Home
 
Cursussen /rubriek/
streepjes

Leren > Maak een link

Maak een link naar Leren.nl

Een hyperlink naar de homepage kun je bijvoorbeeld als volgt maken:

  Link HTML-broncode
Button 150x45 Wat wil jij leren? <a href="https://www.leren.nl"><img alt="Wat wil jij leren?" src="https://www.leren.nl/images/button150x45.jpg" width="150" height="45" border=0></a>
Button 120x60 Leren.nl <a href="https://www.leren.nl"><img alt="Leren.nl" src="https://www.leren.nl/images/button.jpg" width="120" height="60" border=0></a>
Tekst Wat wil jij leren? <a href="https://www.leren.nl">Wat wil jij leren?</a>

Tekst bij de link

Je kunt de volgende tekst gebruiken als toelichting bij de link: Op Leren.nl vind je online cursussen en links naar duizenden kennisbronnen over allerlei onderwerpen.

Naar welke pagina linken?

Je kunt een hyperlink maken naar de homepage of naar een specifieke rubriek die voor de bezoekers van jouw site relevantis. De meest geschikte rubriek kun je opzoeken in de sitemap met het overzicht van alle rubrieken.

Je kunt naar vrijwel elke rubriek linken. Op elke pagina staan verwijzingen naar alle bovenliggende rubrieken en naar gerelateerde onderwerpen. Er zijn dus voldoende navigatiehulpmiddelen voor de bezoeker om zijn weg te vinden vanaf de pagina waarnaar jij linkt.

De URLs van Leren.nl zijn duurzaam (Berners-Lee: Cool URIs don't change). Het gebeurt slechts zeer zelden dat we een pagina verwijderen of verplaatsen en we zorgen er dan voor dat het oude adres blijft werken.

Wil je een link terug?

Meld jouw site aan voor een link op Leren.nl.


Bron: www.leren.nl/reageren/link.html

Copyright © 1999-2024 Applinet
Alle rechten voorbehouden
Colofon