Home
 
Cursussen /rubriek/
streepjes

Leren > Cursus > Solliciteren > Sollicitatiebrief > Voorbeeld: maatschappelijk werker

Voorbeeld sollicitatiebrief maatschappelijk werker

Sollicitatiebrief

P.K. Krijnse
Viaductweg 30
8000 KM Rotterdam

Crisisopvangcentrum Rotterdam
A.L. Huizer
Paulusstraat 1
3333 AE Rotterdam

Betreft: vacature maatschappelijk werker

Rotterdam, 24 juni 2003

Geachte mevrouw Huizer,

Na ons telefoongesprek van vrijdag jongstleden over de vacature van maatschappelijk werker, besloot ik te solliciteren naar deze functie bij uw organisatie, Crisisopvangcentrum Rotterdam. Bij dezen.

Van nature ben ik dienstverlenend ingesteld. Het geeft mij voldoening mensen op weg te helpen. Als maatschappelijk werker heb ik de afgelopen jaren gewerkt met vluchtelingen uit oorlogsgebieden. Ik ben daardoor erg getraind in het omgaan met complexe problematiek. Daarnaast heb ik regelmatig diensten gedraaid in de acute crisisopvang. De ervaringen die ik hiermee heb opgedaan lijken mij relevant voor de functie die u aanbiedt.

Toen ik uw advertentie las, kreeg ik het gevoel geknipt te zijn voor dit werk. Het lijkt mij ontzettend leuk om mijn diensten nu eens ter beschikking te stellen aan een heel ander groep cliƫnten. Hoewel ik nooit eerder heb gewerkt met verslaafden, ben ik wel bekend met hun specifieke problematiek. Op dit moment volg ik daar een cursus voor. Ik denk dat ik met mijn levens- en werkervaring deze mensen een stukje op weg kan helpen.

Graag wil ik mijn brief toelichten in een gesprek.

Hoogachtend,

P.K. Krijnse

Bijlage: curriculum vitae


Bron: www.leren.nl/cursus/solliciteren/sollicitatiebrief/maatschappelijk-werker.html

Copyright © 1999-2024 Applinet
Alle rechten voorbehouden
Colofon