Home
 
Cursussen /rubriek/
streepjes

Leren > Cursus > Solliciteren > Sollicitatiebrief > Voorbeeld: open sollicitatie

Voorbeeldbrief open sollicitatie

Sollicitatiebrief

Hieronder vind je een voorbeeldbrief voor een open sollicitatie. Zie ook de tips voor je cv bij een open sollicitatie.

K. de Keizer
Stroomstraat 1
1122 AB Rotterdam

De Spaarbank
H. Winter
Havenpark 6
1122 Rotterdam

Betreft: open sollicitatie

Rotterdam, 1 december 2003

Geachte mevrouw Winter,

Naar aanleiding van de fusie die uw bedrijf aangaat met de Boerenbank, en het gesprek dat ik afgelopen vrijdag met u hierover had, wil ik u graag wijzen op de bijdrage die ik kan leveren aan het samengaan van de Boerenbank en de Spaarbank.

Tijdens mijn studie Bedrijfseconomie aan de Rotterdamse Hogeschool heb ik veel kennis opgedaan over financieel-economische processen. Ik ben afgestudeerd op de economische kant van fusies. Het afgelopen jaar heb ik als extern adviseur de fusie van twee uitzendbureaus begeleid. De grote cultuurverschillen en de uiteenlopende klantgroepen van deze bureaus maakten dit project tot een grote uitdaging. Mede door de focus te leggen op de overeenkomsten en niet de verschillen, heb ik dit project succesvol afgerond.

Mijn hart ligt bij de financiële wereld. Daarom wil ik graag de overstap maken naar het bankwezen. Ik denk dat ik dankzij de combinatie van een financiële achtergrond en mijn ervaring met fuseren, kan helpen de fusie in goede banen te leiden.

Indien u nog vragen heeft, dan ben ik natuurlijk bereid om één en ander toe te komen lichten in een oriënterend gesprek. Ik hoop snel iets van u te vernemen.

Hoogachtend,

K. de Keizer

Bijlage: curriculum vitae


Bron: www.leren.nl/cursus/solliciteren/sollicitatiebrief/voorbeeld-open-sollicitatie.html

Copyright © 1999-2023 Applinet
Alle rechten voorbehouden
Colofon