Home
 
Cursussen /rubriek/
streepjes

Leren > Cursus > Solliciteren > CV > Voorbeeld vaardigheden-cv

Voorbeeld vaardigheden-cv

Dit is een voorbeeld van een vaardigheden-cv:

CV
    CURRICULUM VITAE
     
    Personalia
Naam:   Sabine Huizinga
Adres:   Havenstraat 8, 1234 SD Amsterdam
Telefoonnummer:   020-1234545
E-mail:   sabine@xs4all.nl
Geboren:   1 februari 1965

MISSIE

Als IT' er ligt mijn toegevoegde waarde in de unieke combinatie van kennisvelden: communicatie, techniek en ontwerp. Ik ben op al deze vlakken inzetbaar en vooral sterk wanneer een combinatie van deze drie gewenst is. Verder kenmerk ik mezelf door een absolute gedrevenheid en de wens om mezelf te blijven ontwikkelen.

VAARDIGHEDEN

PRESTATIES

WERKERVARING

Als freelancer heb ik mijn ervaring en kennis in zeer uiteenlopende bedrijven en omgevingen toegepast; van overheid tot bedrijfsleven, van eenmansbedrijfjes tot multinationals. Indien gewenst kan ik een totaaloverzicht produceren van al mijn verschillende werkomgevingen en projecten.

Dit zijn de rollen die ik vervuld heb:

Functioneel ontwerper

Als functioneel ontwerper heb ik tientallen gecompliceerde systemen gebouwd, voor met name opdrachtgevers in het bedrijfsleven. Een mooi voorbeeld daarvan is systeem X.

Bouwer van websites

Als webdesigner heb ik tientallen uitstekend functionerende websites gebouwd. Ik was daarbij niet alleen verantwoordelijk voor het concept, maar ook voor het grafisch ontwerp en de daadwerkelijke bouw. Sommige van deze websites waren technisch erg gecompliceerd. Een mooi voorbeeld daarvan is website Y.

Manager

Als interim-manager van een team van dertig engineers heb ik een reorganisatie succesvol afgesloten. Na deze reorganisatie waren de medewerkers weer gemotiveerd en steeg de omzet met 25 procent.

Verkoper

Ik ben als ontwerper zelf actief op zoek gegaan naar nieuwe markten en nieuwe klanten. Daardoor heb ik voor vele opdrachtgevers nieuwe accounts binnen gehaald. Bijvoorbeeld bedrijf A en B.

    Opleiding
1983 - 1990   Informatietechnologie op de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Scriptie: 'Effectiviteit van websites'. Geslaagd in 1990.
1977 - 1983   Atheneum op Lyceum St. Hertog. Geslaagd in 1983.
     
    Cursussen
1993   Tweejarige cursus grafisch ontwerpen aan het Grafisch Lyceum in Den Bosch. Geslaagd.
1995   Cursus interne communicatie aan de LOI. Geslaagd.
1997   Cursus accountmanagement aan Nijenrode. Geslaagd.

Nog een voorbeeld van een vaardigheden cv


Bron: www.leren.nl/cursus/solliciteren/cv/voorbeeld-vaardigheden-cv.html

Copyright © 1999-2024 Applinet
Alle rechten voorbehouden
Colofon